POGOJI POSLOVANJA

PODATKI O DEJAVNOSTI:

Samozaložba, Agata Stane
Dovško 1
8281 Senovo

Davčna št.: 99205084, nisem davčni zavezanec

Tel. št.: 040-558-322
Elektronski naslov: nikolipozabljeni@gmail.com

Spletna stran: www.nikolipozabljeni.com
Facebook: Nikoli pozabljeni

 

 

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA:

Spletno prodajo knjige Vedno v najinem srcu – Kako preboleti bolečino po splavu izvaja Samozaložba, Agata Stane, (v nadaljevanju: ponudnik). Dejavnost je registrirana na Finančni upravi Republike Slovenija (FURS). Na spletni strani www.nikolipozabljeni.com se prodaja izključno knjiga Vedno v najinem srcu – Kako preboleti bolečino po splavu (v nadaljevanju: blago).

 

Ponudnik jamči, da je nakup na spletni strani www.nikolipozabljeni.com varen. Vse cene so izražene v evrih. Veljajo cene, ki so določene na dan naročila. Vse cene so brez DDV, ker nisem davčni zavezanec. V ceno blaga niso vključeni stroški poštnine. Ob prevzemu oz. plačilu prejmete originalen račun, kateri se šteje kot veljaven. Cena knjige velja od 2.10.2017.

 

 

PLAČILO BLAGA:

Plačate lahko po povzetju s Pošto Slovenije. Pri tem si Pošta Slovenije zaračuna provizijo, ki je breme kupca. Poštnina je breme kupca.

 

PREJEM BLAGA:

Naročeno blago boste prejeli v petih (5) delovnih dneh, razen v primeru, da vas ob naročilu ponudnik obvesti drugače. Na primer, v primeru, da zmanjka zaloge blaga. V tem primeru, vam blago dostavi takoj ob prejemu nove zaloge.

 

VRAČILO BLAGA:

V 14 dneh od prejema blaga, lahko blago brez pojasnila vrnete. O tem lahko ponudnika obvestite na elektronski naslov nikolipozabljeni@gmail.com ali pa blago direktno pošljete na zgoraj navedeni naslov. Blago mora biti ob vračilu nepoškodovano, oziroma v takem stanju kot ste ga prejeli. Ponudnik vam odgovori v osmih dneh od prejema pritožbe. Če blago ne bo v takem stanju kot ste ga prejeli, ga ne morete vrniti. Poštnine ponudnik ne vrača – je strošek kupca. V primeru, da je bilo blago poškodovano že ob prevzemu, ga lahko tudi kadarkoli vrnete. Način je enak kot v prejšnjem odstavku.

 

GARANCIJA:

Blago nima garancije, ker je nepokvarljivo.

POLITIKA VAROVANJA OSEBNIH PODATKOV:

Kot kupec imate vse pravice navedene v Zakonu o varstvu potrošnikov. V primeru, da se na spletni strani www.nikolipozabljeni.com registrirate v kateremu koli polju za registracijo, boste vključeni v seznam za obveščanje po elektronski pošti. Ponudnik vas lahko obvešča o vseh dogajanjih na spletni strani www.nikolipozabljeni.com, Facebook strani Nikoli pozabljeni in o vseh dogodkih, ki se nanašajo na knjigo Vedno v najinem srcu – Kako preboleti bolečino po splavu.  Ponudnik zagotavlja varstvo vaših podatkov. Vaših podatkov ne bo zlorabil, niti jih posredoval tretji osebi (z izjemo v kolikor to zahteva uradni zakon).

 

Osebni podatki so vašo identifikacijski podatki: Ime in priimek, domači naslov in telefonska številka. Kadarkoli lahko preko elektronskega naslova nikolipozabljeni@gmail.com zahtevate spremembo vaših podatkov. To bo ponudnik storil najkasneje v osmih dneh po prejemu zahtevka.

 

Na podlagi vaše zahteve vas bo ponudnik nemudoma obvestil – pisno in v skladu s primerno zakonodajo – kateri osebni podatki, če sploh kateri, so bili zbrani med obiskom spletne strani www.nikolipozabljeni.com. Kadarkoli lahko zahtevate tudi, da vas obvesti o: identiteti dejavnosti, kontaktnih podatkih, bistvenih značilnostih blaga, dostopnosti blaga, pogojih dostave blaga, cenah, načinu plačila in dostavi, časovni veljavnosti ponudbe, roku v katerem je možno odstopiti od pogodbe, pojasnilu postopka ob pritožbi.

 

Kadarkoli lahko zahtevate, da se vas iz seznama odstrani. To lahko storite na elektronski naslov nikolipozabljeni@gmail.com. V tem primeru boste iz seznama odstranjeni v osmih dneh po prejemu vašega zahtevka.

 

Kadarkoli dostopite na spletno stran www.nikolipozabljeni.com  se beležijo neosebni splošni podatki o statistiki spletne strani v namene pridobivanja statističnih informacij privlačnosti in uporabnosti spletne strani ter kot pokazatelj možnosti izboljšav. Ti podatki so neosebni, niso predmet nadaljnjih obravnav in niso posredovani tretji osebi.

 

PRAVICA DO KONTAKTA:

Vsak obiskovalec spletne strani www.nikolipozabljeni.com ima v vsakem trenutku omogočeno možnost, da ponudnika kontaktira na elektronski naslov nikolipozabljeni@gmail.com ali tel. št. 040-558-322.

 

OBJAVA MOREBITNIH SPREMEMB:

Morebitne spremembe politike varovanja osebnih podatkov bodo javno objavljene in vidne na spletni strani www.nikolipozabljeni.com.

 

PRITOŽBE IN SPORI:

V primeru težav lahko kupec kontaktira ponudnika na elektronski naslov nikolipozabljeni@gmail.com ali na tel. št. 040-558-322.

 

Pritožba je zaupna, med kupcem in ponudnikom. Po prejemu pritožbe, bo kupec prejel obvestilo o prejetju in o tem koliko časa jo bo obravnaval. Ponudnik si prizadeva za sporazumno reševanje sporov. Med reševanjem spora lahko ponudnik kadarkoli kontaktira kupca. V nasprotnem primeru spore rešuje pristojno sodišče.

OPOZORILO:

Vse pravice pridržane. Noben del knjige se ne sme reproducirati, shranjevati v pomnilniških medijih ali posredovati tretjim osebam brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Niti avtorica niti izdajatelj ne sprejemata odgovornosti za morebitne napake ali opustitve niti ne jamčita, da so predstavljene informacije, sugestije, ideje prave in primerne za vsakogar. Vsi dogodki in osebe so resnični. Vse zapisano temelji na avtoričinih lastnih doživetjih, pogledih, razmišljanjih, idejah in niso potrjena s strani uradne stroke, ki rešuje omenjene travme, zato se je v posameznikovem primeru smotrno posvetovati z njim.

 

Zadnjič posodobljeno: 01.10.2017

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Telefon številka: 040 558 322

© 2017 nikolipozabljeni.com  |  Izdelava: Tomaž Konajzler