Sončno poletje

Ko sem izpostavila temo o splavu, sem šele spoznala, da se veliko mamic spopada s podobnimi izkušnjami. Dokler nismo sami v tem, te situacije preslišimo ali pa se jih raje izognemo, saj ne vemo kako in kaj. Mamice, ki so izgubile svojega otroka na tak ali drugačen način, se vsak dan borijo s svojimi čustvi ob tej boleči izgubi.


Vedno sem bila zagovornica tega, da je to le preizkušnja za nas, ki to zmoremo. Zmoremo skozi to oviro, ki nas za trenutek ohromi, povzroči ogromno bolečino in pahne v ocean žalosti. Pademo enkrat, dvakrat ali celo večkrat, a najbolj pomembno je, da tudi vstanemo.


Kljub poplavi žalostnih informacij, me dvignejo tiste, prijetne. Tako lahko zagledamo luč na koncu tunela. Dajo nam pogum, voljo, pozitivno moč, da se vse lahko spremeni. Le verjeti je treba in si zaupati. Morda je potreben le pravi trenutek, da se situacije poklopijo. Zadnje čase sem slišala veliko veselih, prijetnih novic. Mamicam, ki so se trudile, se jim je le nasmehnila materinska sreča. Razveselila me je novica, da je mamici po več zaporednih splavih uspelo. V objem je dobila »dišečo štručko«. Ni lepšega, kot to, da izvem, da je katera po številnih težavah le zanosila ali da je srečka nosečka v pričakovanju z dvojčki. Takšne novice navdihujejo. Za dežjem vedno posije sonce.Včasih je potrebno čez ovire, da pridemo do cilja. Morda nas življenje preizkuša, ali si zares dovolj želimo, ali pa nam da vedeti, da vedno vsega ne moremo dobiti takoj. Kaj nam izkušnja želi sporočiti? Se moramo na tej poti še česa naučiti?


Nekatere nosečnost preseneti prehitro, drugi pa moramo temu nameniti več pozornosti. Ne obupajte.Verjemite vase.

Zadnje objave
  • Facebook Basic Square
Sledite nam na

Telefon številka: 040 558 322

© 2017 nikolipozabljeni.com  |  Izdelava: Tomaž Konajzler