Dan najine ljubezni


Odlomek iz knjige: Vedno v najinem srcu - Kako preboleti bolečino po splavu


Danes je valentinovo. Dan ljubezni. Dan, ko ljubljenim osebam povemo ali pokažemo koliko nam pomenijo. Po zelo dolgem času je to moj "perfect day". Vem na kaj pomislite. Na običajno, romantično valentinovo, kjer te partner razvaja na moč. Ni to, ampak veliko več. Na ta praznik ne dam veliko, več mi pomeni sprotna pozornost, ki si jo s partnerjem izmenjujeva. Zame pa je danes res poseben dan, ker čutim drugačno ljubezen. Čutim ljubezen mojega otroka. Daje mi moč. Kako, od kje? Ne vem, ne kako, ne od kje, samo čutim prisotnost.


Ne glede na to kako noro se sliši, se je po obredu, ko sva se poslovila, zgodil čudež. Za slovo sem zbirala pogum in moč, ker je nisem želela izgubiti. Nekako sem mislila, da bom s slovesom vse izgubila, vendar sem še več pridobila. Od takrat čutim njeno prisotnost. Pikica me spremlja kot senca. Prikrade se na mojo levo stran. Včasih sedi in se nagajivo smeji. :) Takoj postanem boljše volje.


Štirinajsti februar mi bo ostal v lepem, veselem spominu. To bo praznik za naju s Pikico. Praznik najine ljubezni. Nikoli ne bom pozabila dneva njene smrti, vendar si želim z njo imeti tudi dan ljubezni, dan veselja in sreče.


Ne čakajte samo na 14. februar, ker nikoli ne veste, kdaj ljubljene osebe ne bo več med vami. Naj bo valentinovo vse leto.


https://www.nikolipozabljeni.com/knjigaZadnje objave
  • Facebook Basic Square
Sledite nam na

Telefon številka: 040 558 322

© 2017 nikolipozabljeni.com  |  Izdelava: Tomaž Konajzler