I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

O MENI

Moje ime je Agata, naglas na prvi "A". Večini, izgovorjava dela probleme, zato se me še vedno drži vzdevek iz osnovnošolskih klopi, Agi. Sem svetovalka in avtorica knjige Vedno v najinem srcu – Kako preboleti bolečino po splavu

 

Dokončala sem vzgojiteljsko šolo, kasneje me je pot zanesla na študij varstva pri delu. Ta poklic tudi opravljam. Pedagoška smer pa mi je bila v veliko pomoč pri ljubiteljskem delu z otroki, kjer sem nekaj let v plesnem klubu poučevala ples.

 

Po naravi sem vesela, čeprav je bilo v mojem življenju dosti solz, ki so me izoblikovale po svoje. Postala sem močnejša. Imam otroka, ki sem ga nedolgo nazaj izgubila, vendar je v mojem srcu vedno prisoten.

 

Narava me pomiri in sprosti, s tem sta povezana pohodništvo in tek. Sonce mi pomeni pomemben vir energije. Neizmerno uživam s svojimi psi  in v družbi prijaznih ljudi. Rada berem knjige, se vedno znova učim in osebnostno razvijam. Politika ni moje področje, prav tako ne poslušam poročil. Strah me je višine, a sem preživela zipline.

Veliko mi pomenijo ljubeči in spoštljivi odnosi. Menim, da je svet lepši, če živimo preprosto, ljubimo velikodušno, mislimo iskreno in govorimo prijazno.

IMATE VPRAŠANJE?

Success! Message received.